Beslenme ve diyet uzmanlarından ramazanı sağlıklı geçirmek için öneriler

Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esen Taşğın ile aynı bölümden Dr. Öğr. Üyesi Mevra Aydın Çil, ramazanda sağlıklı beslenme tavsiyesinde bulunarak, iftar ve sahurda tam buğday ekmek ile su tüketiminin artırılmasını önerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom meritking smm panel pubg mobile uc mlbb elmas pubg uc yükleme valorant vp
dizipal firma rehberi takipçi al kadın kolyeleri antalya psikolog nbase smm panel hd film izle takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi takipçi satın al instagram beğeni beğeni beğeni satın al instagram beğeni satın al calculator6 archiby baklava